Odebírání veškerého samotoku a teplá macerace rmutu, daly vzniknout tomuto ovocitému a vysoce extraktivnímu Zweigeltrebe. Zaujme tak jeho vysoká barva se sytým meniskem. Po devíti měsíčním zrání v dubových sudech, je předurčeno k dlouhému ležení v láhvi. Skvěle doplňuje zvěřinu a těžší typy mas. Vinařství je situováno v srdci slováckého Podluží – Dolních Bojanovicích. Vína vznikají pod rukami sklepmistra Jiřího Uherka, který absolvoval na Mendelově univerzitě obor Vinohradnictví a vinařství. Cílem je maximalizovat potenciál z vinice a tvořit vína s výrazným odrůdovým charakterem často určených k dlouhodobé archivaci. Vína jsou určena především pro vyšší gastronomii, privátní klientelu a kvalitní vinotéky. Tvoříme vína odrůdová a cuvée 4+1 Element. Kombinací tradičních postupů výroby s moderními technologiemi přenášíme charakter vinice, ročníku a odrůdy do v
Vlastní vinice: 2,5ha
Roční produkce: 20 000 lahví
Vinařství je situováno v srdci slováckého Podluží – Dolních Bojanovicích. Vína vznikají pod rukami sklepmistra Jiřího Uherka, který absolvoval na Mendelově univerzitě obor Vinohradnictví a vinařství. Cílem je maximalizovat potenciál z vinice a tvořit vína s výrazným odrůdovým charakterem často určených k dlouhodobé archivaci. Vína jsou určena především pro vyšší gastronomii, privátní klientelu a kvalitní vinotéky. Tvoříme vína odrůdová a cuvée 4+1 Element. Kombinací tradičních postupů výroby s moderními technologiemi přenášíme charakter vinice, ročníku a odrůdy do vína.