
Víno syté rubínové barvy. Vůně je jemná s tóny přezrálého černého rybízu, černých třešní a ostružin. Chuď je velmi dobře strukturovaná s vyzrálou tříslovinou. Doporučujeme podávat ke zvěřinovým paštikám, restované zvěřině a k hovězím steakům.

Víno s velmi sytou, tmavě červenou barvou. Ve vůni převládají lesní plody, černé višně a granátové jablko. Chuť je extraktivní a harmonická s velmi jemnou tříslovinou.

Díky využití teplé macerace má intenzivní hlubokou barvu a ovocné aroma, které je směřováno do ostružin a borůvek. Cíleně neprošel zráním v sudech, aby si udržel vlastní odrůdový charakter a nízký podíl tříslovin. Je tedy lehčím typem červeného vína s hladce sametovou dochutí.

Barva tmavě rubínová s fialovými odlesky. Vůně ovocná, přípomínající drobné tmavé ovoce - ostružiny, rybíz, borůvky. V chuti je rovněž ovocná až kořenitá, zakončená typickou tříslovinkou. Víno zrálo 12 měsíců v sudu slavonského dubu.

Barva je tmavě červená až fialová.Vůně višňového kompotu a švestkových povidel. V chuti plné víno s ovocnými tóny, s velmi jemnou tříslovinou a hebkou dochutí. Zrálo 12 měsíců v sudu ze slavonského dubu.

Barva tmavě rubínová. Aroma višní, třešní a červeného pepře.Sametová chuť marmelády z tmavého lesního ovoce s lehkou tříslovinou v dochuti. Víno zrálo 12 měsíců v sudu ze slavonského dubu.

Barva jasně rubínová s odlesky tmavé třešně. Ve výrazně ovocné vůni postřehneme černý rybíz, ostružiny a borůvkovou marmeládu. V chuti s jemnou tříslovinou se rybízová šťáva mísí s elegantním čokoládovým projevem. Podávejte k hovězím steakům, černé zvěřině, uzenému a sýrům s bílou plísní.

Na Neronetu se podepsal skvělý ročník 2018, který zvýraznil jeho černorybízové aroma s podtónem červeného bobulového ovoce. Vysoký extrakt a harmonický obsah alkoholu jej předurčuje na delší zrání. Díky ponechanému zbytkovému cukru si jej užijete i jako mladý. Vhodně doplňuje pokrmy s divokým ovocem, nebo naší Guatemala čokoládou.

Název odkazuje na starý název pro odrůdu Frankovka. Filosofie výroby vína vychází z tradičních postupů přípravy moravského červeného vína starších dob. Uvedený přístup se odráží v rustikálním charakteru vína. Atraktivní, jemná, rubínová barva, vůně zralého peckového ovoce a především podrcených tmavých třešní je doplněná zajímavou zemitostí a tónem dubového dřeva. Po ochutnání ve víně naleznete patřičnou neočesanost až bodrost, kterou zvýrazní vyšší obsah sladcehořkých taninů pomalu se uvolňujících při zrání ve starých dubových sudech. Vychutnejte si toto víno ke kořenitým úpravám vepřového nebo samostatně po stolování. Vhodné je také ke zvěřině nebo jako meditativní víno pro náročné.

Odebírání veškerého samotoku a teplá macerace rmutu, daly vzniknout tomuto ovocitému a vysoce extraktivnímu Zweigeltrebe. Zaujme tak jeho vysoká barva se sytým meniskem. Po devíti měsíčním zrání v dubových sudech, je předurčeno k dlouhému ležení v láhvi. Skvěle doplňuje zvěřinu a těžší typy mas.

Příjemně pitelný Pinot se světle cihlovou barvou, lehkou vůní tabákových listů, lesních jahod a jemnou kořenitostí v závěru. Víno je dostatečně pevné díky 12 měsícům zrání ve francouzských dřevěných sudech a vynechání procesu filtrace. Toto vynikající víno je předurčeno k delšímu ležení na láhvi, avšak vychutnat si ho můžete i okamžitě.

Tento atraktivní Cabernet Sauvignon prošel ročním zráním ve dvou a tříletých sudech typu Barrique. Díky záměrnému použití starších sudů si udržel ovocný projev černého rybízu, ovšem se závěrem hořké čokolády. Barvu má hlubokou a se sytým meniskem. Navzdory své plnosti a vysokému extraktu působí stále velmi pitelně. Tříslo je příjemně zapracované a jen slibuje vyšší potenciál k archivaci.